Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

ÖSTANGÅRD - Marie Öhrn - BARBARA - BREL - BRASSENS

Eventet är avslutat

ÖSTANGÅRD - Marie Öhrn - BARBARA - BREL - BRASSENS

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

14 jul 2023 20:00 - 21:00

Beskrivning

Marie Öhrn besöker ÖSTANGARD och firar Franska National dagen med: 

"12 franska sånger av BARBARA- BRASSENS - BREL"

Den franska chansonen är för Marie släkt med tango, flamenco, blues, fado. Sångaren sjunger ut vardagliga funderingar om kärlek, minnen, längtan, åldrande, drömmar till vindlande, berörande melodier. Låtskrivare som Barbara, Brassens och Brel uppträdde från början på caféer och barer mitt bland åhörarna för att sjungande samtala om… ja, livet.

ÖSTANGÅRDS restaurang öppnar för tillfället den 14,15,16 Juli med fransk menu skapad av Nicole Beck (f.d. Sardine / Stockholm)

Det blir Franskt firande hela vägen med Mat - konsert och dans.

Bienvenue a tous! 

Arrangör

Strax utanför det gamla fiskeläget Skillinge på Österlen, väl inbäddad i grönskan, ligger vår vackra trelängade Bornholmsröda skånegård, uppförd i början av 1800-talet. Vi har fått den stora lyckan att få driva verksamheten på Östangård. Från ett liv i Stockholm har vi valt att flytta ner till Österlen och bo här permanent.

Närheten till naturen har varit en stark drivkraft men också alla möjligheter som finns på Östangård. Vi har båda en yrkesbakgrund inom teater och musikvärlden som vi tänker att vi ska ta med oss till gården. I logen kommer det att vara utställningar, konserter och teater / performance.

Vi har även ett långt intresse för vintage, antik och design och det har resulterat i att vi nu har öppnat en butik på gården med tillhörande café.

Varmt välkomna!

Lokal

Östangårds Restaurang, Bed & Breakfast Östangårds Restaurang, Bed & Breakfast, Östangårdsvägen 3, 276 36 Borrby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer