OSSLER @Smedjan

JT Bergs väg 12, 448 50 Tollered
12 feb 2022 19:00 - 23:00
Biljetter 200,00 SEK
Biljetter 200,00 SEK

Ossler har släppt sitt åttonde album, ”Regn av Glas”. En dubbelskiva som är en djupdykning i upplöst tid och i världar som både finns och inte. Dåtid och nutid, upplevelser utblandade med fantasier, flyter samman och skapar en drömvärld där djupa skuggor ömsom skrämmer, ömsom tröstar.

1997 kom solodebuten ”Hotel Neanderthal”, vilken har följts av ytterligare sex album där Ossler med benhård och alltmer övertygande konsekvens har mutat in ett totalt omisskännligt uttryck där existentiella frågor, vemod, fåackordig ödslighet och mörk, förtätad rälspuls skapar en helt egen sorts friktion. På turnén kommer han till Smedjan. Kom du med. ❤

Läs recension GAFFA
Lyssna mer på Spotify

PLATS
Smedjan i Tollered, JT Bergs Väg 12. Dörrarna öppnar kl.19 & då finns möjlighet att mingla med vänner, dricka gott vin och goda öl samt äta en bit mat innan konserten börjar kl. 21.

MEDLEMSKAP & BILJETT
För att uppleva våra kvällsarrangemang krävs att du är medlem i Kulturföreningen Smeden & Spindeln. Alla är välkomna att bli medlemmar, och årsavgiften är 50 kr/år. På den här länken registrerar du ditt medlemskap. Du kan också läsa mer på smedenochspindeln.com. Alla som vistas i Smedjan under kvällen MÅSTE vara medlemmar. Den som är medlem kan köpa biljett i dörren  - i mån av plats. Vi följer uppdateringar och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten angående covid-19. Smedjan rymmer 80 personer. 

Mer info om oss hittar du på smedenochspindeln.com eller på Instagram. Vi finns också som en grupp på Facebook för medlemmar. (Och för de som bara vill glutta & gilla en sida! Bara och leta upp det som passar dig! :-)) Mer eller mindre sporadiskt skickar vi dig också ett nyhetsbrev. Om du inte vill ha det sen, kan du lätt avregistrera dig. 

Vi hälsar dig varmt välkommen till gemenskapen i Smedjan!

//Kulturföreningen Smeden & Spindeln

Profile picture
Kulturföreningen Smeden & Spindeln
I EN RESTAURERAD SMEDJA i den anrika bruksorten Tollered strax norr om Göteborg finner du en kulturell mötesplats där vi erbjuder allt från galleri och museum, till levande musik, teater och föredrag. Varmt välkommen på några av våra arrangemang!
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.