OSSLER + SLOWGOLD

145,00 SEK - 290,00 SEK

Plats

Datum

16 jul 2022 19:00 - 23:00

Beskrivning

Pelle Ossler och Amanda Werne - två fantastiska musiker på samma scen samma kväll! De båda har tidigare gjort samarbeten ihop och vi ser enormt mycket fram emot att ha dem båda hos oss!

I år firar OSSLER 25 år som soloartist och dubbelalbumet "Regn av Glas" som kom i höstas, den åttonde i raden, har hyllats unisont av press och publik. Dubbelskivan är en djupdykning i upplöst tid och i världar som både finns och inte. Dåtid och nutid, upplevelser utblandade med fantasier, flyter samman och skapar en drömvärld där djupa skuggor ömsom skrämmer, ömsom tröstar. Pelle Ossler är en välbekant och respekterad musiker på den svenska musikscenen, dels från åren som gitarrist i Wilmer X, men också för tiden med Thåström och det egna bandet Sällskapet. Det blir första gången vi tar emot Ossler hos oss, och vi gör det med den stora glädjen! Lyssna: https://open.spotify.com/artis...

Särskilt fint känns det att åter få hit SLOWGOLD, aka Amanda Werne! Hon har spelat på Garaget flera gånger och är en av Sveriges absolut mest spännande musiker med en låtskatt som få. I dagarna släpps hennes splitter nya album "Kärlek", det sjunde i raden och det låter precis så skört, starkt, drömskt och melankoliskt hoppfullt som är Slowgolds unikum."Kärlek" möts i denna stund av stående ovationer från musikkritikerna landet runt. Lyssna: https://open.spotify.com/artis...

LÖRDAG 16 JULI

Portar öppnar kl.19 - första akt på scen kl.20

Biljett vuxen 290 kr, tonår 145 kr, barn gratis, avgift tillkommer

BYOW - endast kaffe och läsk i vår bar.

VARMT VÄLKOMNA!


Garageprojektet Hammenhög / fd Bilfirma NH Nilsson / vid torget i Hammenhög / www.garageprojektet.org


Arrangör

Lokal

GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG, Simrishamnsvägen 1, 276 50 Hammenhög

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.