skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Ossler

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Ossler

Från 280,00 SEK

Plats

Datum

27 jan 2023 20:00 - 28 jan 2023 01:00

Beskrivning

Artist: Ossler

Support: TBA

Fredag 27 Januari, Hus 7

Dörrar: 20.00

Live från: 21.00

18+

__


Hösten 2021 släpptes Osslers åttonde album, ”Regn av Glas”. Endubbelskiva somär en djupdykning i upplöst tid och i världar som bådefinns och inte. Dåtid och nutid, upplevelser utblandade med fantasier, flytersamman och skapar en drömvärld därdjupa skuggor ömsom skrämmer,ömsom tröstar.


1997 kom solodebuten ”Hotel Neanderthal”, vilken har följts av ytterligaresex album där Ossler med benhård och alltmer övertygande konsekvenshar mutat in ett totalt omisskännlig uttryck där existentiella frågor, vemod,fåackordig ödslighet och mörk, förtätad rälspuls skapar en helt egen sortsfriktion. Nu följs detta upp avskivan”Regn av Glas”och turné.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer