Oslipat presenterar: Damp med Isak Berg

Oslipat presenterar: Damp med Isak Berg

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

23 feb 2023 20:00 - 22:00

Beskrivning

Ståuppkomikern Isak Berg gör en soloföreställning och den heter DAMP. I höstas spelades den inför fulla skjul i Malmö, Lund och Göteborg. Nu är det Stockholms tur! På Bonden Bar kan man se Isak köra sin roligaste timme av tidigare osläppt material.

Showen heter DAMP för att Isak är en medelklassunge och hans diagnos är det enda traumat han kan mjölka. Det är tack och lov ingen temaföreställning. Max en kvart kommer att handla om Isaks damp, resten är skämt om sex, droger och mellanmänskliga relationer. Tillräckligt mycket för att döpa showen, men inte så mycket att det blir tjatigt. Ingen ska behöva koncentrera sig på samma ämne i mer än 15 minuter.

Supportkomiker: Christoffer Nyqvist (jätterolig) och Lovisa Henriksson (jätterolig).

Konferencier: Fritte Fritzson

Insläpp 19:00

Ålder: 18 år

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid

Lokal

Bonden Bar, Bondegatan 1, 116 23 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.