Oslipat pratar om girighet och frosseri

Oslipat pratar om girighet och frosseri

Biljetter från 60,00 SEK

Plats

Datum

20 apr 2023 20:00 - 22:00

Beskrivning

Den här kvällen handlar det om dödssynderna, närmare bestämt girighet och frosseri. Showen är en blandning av standup och forskarsamtal som tack vare samarbetet med Riksbankens jubileumsfond bara kostar 60 kr (vilket så klart passar den girige). De här kvällarna brukar vara väldigt underhållande, så missa inte den här chansen att både skratta och lära dig något!

Kvällens komiker: Magnus Betnér, Evelyn Mok, Ahmed Berhan, Lisa Eriksson och Christoffer Nyqvist.

Kvällens forskare: Jesper Roine och Maria Wolrath Söderholm

Insläpp 19:00

Ålder: 18 år

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid

Lokal

Bonden Bar Bonden Bar, Bondegatan 1, 116 23 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.