Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Oslipat med Simon Svensson och Simon Gärdenfors

Event inställt

Oslipat med Simon Svensson och Simon Gärdenfors

Från 160,00 SEK

Plats

Datum

22 mar 2024 20:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Oslipat bjuder varje fredag​​ in några av de roligaste komikerna vi vet till en fullmatad humorkväll. Varje kväll med klubb efteråt till 01. Den här kvällen heter de flesta Simon.

Simon "Chippen" Svensson har en humorhjärna som definierar verkligheten på ett sätt som får oss att se den med nya ögon. Alltid roligt och energifyllt. Karriären lyfte med P3-program som Pang Prego och Tankesmedjan. Idag hörs han i Della-imperiets poddar, som Della Sport och Della Arte.

Simon Gärdenfors har senaste åren har han gjort succé med soloshower som ”En slapp timme”, ”Vesslan” och "Stad och land". Han är en av de mest flitiga på att skriva nytt material och alltid lika rolig.

Fler komiker tillkommer.

Föreställningen tar ca 2 x 45 minuter.

Åldersgräns på Bonden 18 år.

Köpt biljett garanterar inte sittplats: Insläpp 19:00

Arrangör

Lokal

Bonden Bar, Bondegatan 1, 116 23 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer