Oslipat med Petrina Solange, Simon Gärdenfors m fl

Bondegatan 1, 116 23 Stockholm
24 feb 2022 20:00 - 22:00
Superarrangör
Biljetter 150,00 SEK - 195,00 SEK
Biljetter 150,00 SEK - 195,00 SEK

Petrina Solange är en av standuphimlens klarast lysande stjärna just nu! Hon utsågs förra året Årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan för andra året på raken i år. Hennes humor ger en varm känsla när publiken förenas i kittlande skratt åt både smaklösheter och smarta träffsäkra spaningar. Att njuta av Petrinas humor är själavård för cyniker med gott hjärta.

Simon Gärdenfors är mannen som lever en tolvårings drömliv. Han jobbar bland annat som komiker, rappare och serietecknare. Och ändå hinner Simon med att med jämna mellanrum hitta på hyss som retar gallfeber på Vladimir Putin, SÄPO och andra tråkmånsar och nejsägare. De senaste åren har han gjort succé med soloshower som ”En slapp timme”, ”Vesslan” och ”Uppvigling och förledande av ungdom”.

Ola Aurell är Sveriges roligaste musikaliska komiker. Med gitarr och både lekfull och svårmodig röst framför han sånger som har drag av både medeltida ballader och könsrock.

Henrik Mattisson är Sveriges mest äkta komiker. Hans stil är den sceniska motsvarigheten till en självbiografisk serie i ett självhäftat fanzine. Henrik Mattisson är uppkäftig, ärlig och utan påklistrat budskap. Det finns inget här som går att sälja in till skolor eller riksteaterns lokalföreningar.

Insläpp 19:00. Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i god tid om du vill ha bra platser! Barmeny finns om du är hungrig!

Eventet är avslutat

Oslipat med Petrina Solange, Simon Gärdenfors m fl

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.