Oslipat med Petrina Solange

Oslipat med Petrina Solange

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

10 nov 2022 20:00 - 22:00

Beskrivning

Oslipat är tillbaka och som vanligt (det här börjar bli tjatigt) är vi väldigt stolta över kvällens uppställning. Eller vad sägs om:

Petrina Solange är en av standuphimlens klarast lysande stjärna just nu! Hon har tre gånger utsetts till Årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan. Hennes humor ger en varm känsla när publiken förenas i kittlande skratt åt både smaklösheter och smarta träffsäkra spaningar. Att njuta av Petrinas humor är själavård för cyniker med gott hjärta.

Elinor Svensson gör succé i podcasten Vad blir det för mord. Hon har dessutom länge varit ett av de mest spännande namnen i branschen med charm, elegans och rå humor i en makalös blandning.

Johannes Brenning är Stockholmskomikern som blivit något av en undergroundfavorit. Personlig, avslappnad och alltid sevärd!

David Asp går så vitt vi vet fortfarande i gymnasiet (om han inte hoppat av). Han är brådmogen, sylvass och ett irritationsmoment för alla äldre komiker som inte är lika roliga som han är.

Köpt biljett garanterar inte sittplats så kom i god tid! Åldersgräns 18 år.

Lokal

Bonden Bar Bonden Bar, Bondegatan 1, 116 23 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.