Oslipat med Petrina Solange

Oslipat med Petrina Solange

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

9 nov 2022 20:00 - 22:00

Beskrivning

Humorklubben Oslipat intar åter Katalin med några av Sveriges bästa komiker.


Petrina Solange är en av standuphimlens klarast lysande stjärna just nu! Hon har tre gånger utsetts till Årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan. Hennes humor ger en varm känsla när publiken förenas i kittlande skratt åt både smaklösheter och smarta träffsäkra spaningar. Att njuta av Petrinas humor är själavård för cyniker med gott hjärta.
 

Johanna Hurtig Wagrell är smart och tänkvärd, en humorelegant som går från klarhet till klarhet. Johanna har du hört i Tankesmedjan i P3 och sett i Parlamentet i TV4. Gör populära roddarna Vad blir det för mord och Kafferepet.

Elinor Svensson är Johannas partner in crime i Vad blir det för mord. Hon har länge varit ett av de mest spännande namnen i branschen med charm, elegans och rå humor i en makalös blandning.

Johannes Brenning är Stockholmskomikern som blivit något av en undergroundfavorit. Personlig, avslappnad och alltid sevärd!

Köpt biljett garanterar inte sittplats så kom i god tid! Åldersgräns 18 år.

Lokal

Katalin and all that jazz Katalin and all that jazz, Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.