Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Oslipat med Ola Söderholm och Emma Knyckare

Eventet är avslutat

Oslipat med Ola Söderholm och Emma Knyckare

Från 115,00 SEK

Plats

Datum

15 mar 2017 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Ola Söderholm är mannen som älskar att diskutera obskyra sociologer i podcasten Lilla Drevet. Men då och då ger han sig ut på vägarna och visar att han har förmågan att växla in sin bildning i mycket roliga spaningar om tillvarons stora och små frågor.

Emma Knyckare har du säkert hört i Tankesmedjan eller Knyckare i P3 där hon med sin avspända leverans alltid roar. På scenen är hon absurd och experimentell med en västsvensk charm som ingen kan motstå.

Emma Hansson Löfgren är en komiker som bland annat kunnat ses som ena halvan i duon Haggan och Ludret på Robins. Emma har en nerv, och en uttrycksfullhet som förvandlar vardagsobservationer till stor humor.

Sara Andersson har en bitterljuv och intelligent scenpersonlighet. Det är lätt att relatera till henne, samtidigt som hon har smarta skämt. Hon har hörts i humorprogrammen Carpe Fucking Diem och Cirkus Kiev på P3.

Konferencier: Marcus Johansson

20 år. Köpt biljett garanterar ej sittplats.

Insläpp 19:00

Arrangör

Lokal

Katalin, Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer