Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Oslipat med Nyqvist, Sonck och Fritzson

Eventet är avslutat

Oslipat med Nyqvist, Sonck och Fritzson

Från 160,00 SEK

Plats

Datum

7 feb 2024 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Säsongspremiär för Oslipat på Katalin! Den här kvällen får ni se:

Christoffer Nyqvist är "The next big thing" men det känns som han gjort standup sedan urminnes tider. Smart och lekfull, med en hel påse bra skämt. Gör succé i sociala media och i program som "Släng dig i Brunnen" och Tankesmedjan.

Fritte Fritzson är kanske just nu mest känd som På spåret-vinnare 2023, men är också en av Oslipats grundare. Han har hörts i legendariska podcasten Alla mina kamrater och gör också den populärvetenskapliga podden Allt du velat veta. Fritte är lika delar folklig och smart på scenen och lämnar aldrig publiken ledsen.

Josefin Sonck bjuder på en lättare form av Gäst hos verkligheten-känsla. Originella infallsvinklar och annorlunda ämnen med en underdogkänsla och otroligt driv. Ålandsfödda Josefin har setts i ”Släng dig i brunnen” i SVT och flera andra program.

Fler komiker tillkommer.

Showen är ca 2 x 45 minuter.

Åldersgräns på Katalin 18 år.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i god tid.

Arrangör

Lokal

Katalin and all that jazz, Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer