skip to main content

Oslipat med K Svensson och Anders Johansson

Oslipat med K Svensson och Anders Johansson

Från 160,00 SEK

Plats

Datum

10 apr 2024 20:00 - 22:00

Beskrivning

Uppsalas tightaste ståupp! Den här gången får ni se:

K Svensson, mannen bakom Della-poddarna och författare till de litterära verken Sinfonia och Harmonia. K skriver mänger av nytt material som de flesta komiker skulle gjort mycket för att komma över. Hans ytterst personliga röst får publiken att se världen på ett nytt sätt.

Anders Johansson slog igenom med parhästen Måns Nilsson med radioprogrammet Så funkar det, som numera finns som podcast. Anders har en utstrålning som är befriande tryggt ödmjuk i en tid som verkar lida av komplex och självhävdelsebehov. 

Fler komiker tillkommer.

Showen är ca 2 x 45 minuter.

Åldersgräns på Katalin 20 år.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i god tid.

Lokal

Katalin and all that jazz, Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer