Oslipat med Josefinito och Jofi

Bondegatan 1, 116 23 Stockholm
27 maj 2021 18:30 - 22:30
Superarrangör

Säsongavslutning på landets enda riktiga mainstreamklubb med två av landets bästa komiker (som också råkar vara våra personliga favoriter).

Josefin Johansson har de senaste åren växlat upp från creddiga ljudproduktioner som Pang Prego och Crazy Town till SVT-program som På Spåret och Smartare än en femteklassare. Hon ståuppar med samma energi och tajming som hon har i rutan. Med berättelser ur sitt eget liv, ofta självutlämnande, skapar hon comedy gold i dina öron.

Johannes Finnlaugsson är en diamant på standupscenen. Det är tunga slag mot skrattmusklerna och knockout efter knockout. Han är oerhört produktiv med en otroligt hög medelnivå. Varje år sammanfattar han med en föreställning som heter ”Året var…” och han hörs varje vecka i podcasten Måndag.

Fler komiker tillkommer

Konferencier: Fritte Fritzson

Vi säljer mycket färre biljetter den här säsongen. Detta för att vi ska kunna hålla regeringens riktlinjer om säkra avstånd i lokalen under coronapandemin. Vid tecken på sjukdom stannar man hemma förstås. Observera att Oslipat har andra föreställningstider nu!

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.