Oslipat med Jonatan Unge, Josefin Sonck m fl

Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala
9 mar 2022 20:00 - 22:00
Superarrangör
Biljetter 150,00 SEK - 195,00 SEK
Biljetter 150,00 SEK - 195,00 SEK

Jonatan Unge är den anemiska kulturpojken från Djurgården som trots reumatism har så starka funny bones man kan ha. Att lyssna på Jonatan är som att få örtmassage i hjärnan. Du kan höra honom i podcasten ”Stormens utveckling” och har säkert sätt honom i Drugdealer på SVT eller i Alla mot alla på Kanal 5.

Josefin Sonck bjuder på en lättare form av Gäst hos verkligheten-känsla. Originella infallsvinklar och annorlunda ämnen med en underdogkänsla. Ålandsfödda Josefin har också setts i ”Flickstreck” på Viaplay och ”Släng dig i brunnen” i SVT.

Daniel Sanchez levererar stor humor i lugnt tempo. Med skärpa från en kniv som just slipats hos knivbrev.se levererar han sitt material. Daniel gör också nyhetssatir av bästa märke i ”Veckans D.S.” i Dagens Nyheter

Bianca Meyer hör du i podcasten ”Unge Meyers lidande” tillsammans med just Jonatan som man också får se denna kväll. Hon gör nu äntligen en comeback på standupscenen efter alldeles för många års frånvaro. Bianca har en oemotståndlig förmåga att kombinera smart cynism med en uppriktighet som gränsar till naivitet.

Insläpp 19:00. Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i god tid om du vill ha bra platser!

Eventet är avslutat

Oslipat med Jonatan Unge, Josefin Sonck m fl

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.