Oslipat med Johannes Finnlaugsson, Nisse Hallberg m fl

Bondegatan 1, 116 23 Stockholm
24 mar 2022 20:00 - 22:00
Superarrangör
Biljetter 150,00 SEK - 195,00 SEK
Biljetter 150,00 SEK - 195,00 SEK

Johannes Finnlaugsson är den enda svenska komikern som löst Palmemordet. Han är också en diamant på standupscenen. Det är tunga slag mot skrattmusklerna och knockout efter knockout. Han är oerhört produktiv med en otroligt hög medelnivå. Varje år sammanfattar han med en föreställning som heter ”Året var…” och han hörs varje vecka i podcasten Måndag.

Nisse Hallberg är den oborstade historieberättaren från Södermalm. Med sinne för detaljer och glimrande formuleringar sugs publiken in i hans skrattäta värld. Nisses stil är chosefri och äkta. Unna dig att uppleva hans starka personlighet live inför publik.

Erik Börén bor numera i Växjö men har länge varit en central gestalt på den skånska standupscenen. Som komiker har han alltid verkat inom den självbiografiska genren och generöst bjussat på sina tillkortakommanden och förtret.

Lovisa Henriksson gör humor av vardagens uppgivenhet. Det är trösterikt och mycket roligt.  Driver fina klubben ”Humorbaren” i Malmö.

Insläpp 19:00. Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i god tid om du vill ha bra platser! Barmeny finns om du är hungrig!

Eventet är avslutat

Oslipat med Johannes Finnlaugsson, Nisse Hallberg m fl

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.