Oslipat med Jesper Rönndahl m fl

Oslipat med Jesper Rönndahl m fl

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

5 maj 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning

Nu är han tillbaka på Oslipat! Jesper Rönndahl, som efter soloshowande och vårens Melodifestivalsturné äntrar klubbscenerna. Han har lett Svenska nyheter och är lika delar knasig, smart och absurd på scenen, något som alltid framkallar skrattparoxysmer.

Ni får också se Melody Farshin, som gjort succé med egna showen "Tre streck" och bokserien som började med "Mizeria". På scenen är hon både varm och kaxig och väldigt rolig.

Dessutom kommer stjärnskotten Nagmeh Khamoosh och Viktor Elsnitz!

Insläpp 19:00

Ålder: 18 år

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid

Lokal

Bonden Bar Bonden Bar, Bondegatan 1, 116 23 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.