Oslipat med Finnlaugsson, Aurell och Eriksson

Oslipat med Finnlaugsson, Aurell och Eriksson

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

12 okt 2022 20:00 - 22:00

Beskrivning

Oktoberfest på Oslipat med en uppställning med några av de roligaste komikerna vi har telefonnummer till. Den här kvällen får ni se följande:


Johannes Finnlaugsson är en diamant på standupscenen. Det är tunga slag mot skrattmusklerna och knockout efter knockout. Han är oerhört produktiv med en otroligt hög medelnivå. Numera också känd som mannen som (eventuellt) löste Palmemordet.

Ola Aurell är den sjungande komikern som ger den skabrösa visan nytt liv. Hans texter pendlar mellan absurdism och mörk humor på ett sätt som gör dem omöjliga att värja sig mot. Spotta-ut-ölen-roligt blir det ofta när Ola står på scenen.

Lisa Eriksson är en komisk urkraft med en stillsam och skör utstrålning. Avig, introvert och lätt att gilla. Hon visar att den som får mest skratt “inte behöver vara den som skriker högst”. 2014 blev Lisa årets nykomling på Svenska Standupgalan och 2017 vann hon tävlingen Grand Comedy Slam på Lund Comedy festival.


Dessutom kommer instagramfenomenet Torbjörn Averås Skorup förbi och testar skämt inför sin kommande turné!

Kvällens konferencier: Fritte Fritzson


Ålder på Katalin: 18 år. Köpt biljett garanterar inte sittplats så kom i tid för bra platser!

Lokal

Katalin and all that jazz Katalin and all that jazz, Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.