Oslipat med Anton Magnusson, Kristoffer Svensson och Sandra Ilar

150,00 SEK - 195,00 SEK

Plats

Datum

1 jun 2022 20:00 - 22:00

Beskrivning

Anton Magnusson är kung över lite för långtgående observationshumor. Han verkar uppriktigt förvånad över sakernas tillstånd när han vänder ut och in på föreställningar och begrepp. Anton är en del av humorgruppen Specialisterna, och hörs i podden ”Specialisterna” och har precis rosat Sverige med föreställningen ”Uppvigling och förledande av ungdom”.

Kristoffer Svensson gör humor som är sinnesutvidgande. Ibland enbart genom att pricka in det poetiska i vardagliga bilder, som han fyller ut med meningsfullt tomrum som får publiken att kapitulera i skratt. Även långt innan han var poddpionjär i dellafamiljen så hade han redan visat etablerat att han är en av Sveriges verkligt unika komiker.

Sandra Ilar är också utan tvekan en av Sveriges absolut mest originella komiker. Hon använder humor för att sprida aggressiv existentialism. Filosofiska utsvävningar blandas med smått absurdistiska infall och surrealistiska bilder.

Jonas Strandberg är ett busfrö som på internet gärna ägnar sig åt absurdistisk antihumor där skämtet kan ligga på en metanivå som är svår att avtolka för den oinvigde. På standupscenen har han förfinat de korta skämtens konstform, där ingen förförståelse krävs för att publiken ska kunna skratta gott.

Insläpp 19:00. Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i god tid om du vill ha bra platser!

Arrangör

Lokal

Katalin and all that jazz Katalin and all that jazz, Roslagsgatan 1, 753 27 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.