Oslipat med Anton Magnusson, Kristoffer Svensson m fl

Bondegatan 1, 116 23 Stockholm
2 jun 2022 20:00 - 22:00
Superarrangör
Biljetter 150,00 SEK - 195,00 SEK
Biljetter 150,00 SEK - 195,00 SEK

Anton Magnusson är kung över lite för långtgående observationshumor. Han verkar uppriktigt förvånad över sakernas tillstånd när han vänder ut och in på föreställningar och begrepp. Anton är en del av humorgruppen Specialisterna, och hörs i podden ”Specialisterna” och har precis rosat Sverige med föreställningen ”Uppvigling och förledande av ungdom”.

Kristoffer Svensson gör humor som är sinnesutvidgande. Ibland enbart genom att pricka in det poetiska i vardagliga bilder, som han fyller ut med meningsfullt tomrum som får publiken att kapitulera i skratt. Även långt innan han var poddpionjär i dellafamiljen så hade han redan visat etablerat att han är en av Sveriges verkligt unika komiker.

Lisa Eriksson är en komisk savant med en stillsam och skör utstrålning. Avig, introvert och lätt att gilla. Hon visar att den som får mest skratt “inte behöver vara den som skriker högst”. 2014 blev Lisa årets nykomling på Svenska Standupgalan och 2017 vann hon tävlingen Grand Comedy Slam på Lund Comedy festival.

Filip Andersson är en skämttät och elegant humorist som ofta är gästkonferencier hos oss på Bonden. På goda grunder, eftersom han alltid levererar.

Insläpp 19:00. Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i god tid om du vill ha bra platser! Barmeny finns om du är hungrig!

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.