Oslipat med Anton Magnusson & Christoffer Nyqvist

Eventet är avslutat

Oslipat med Anton Magnusson & Christoffer Nyqvist

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

24 nov 2022 20:00 - 22:00

Beskrivning

Det här är kvällen för dig som gillar riktigt bra standup. Följande komiker hade vi turen att få boka:

Anton Magnusson är kung över lite för långtgående observationshumor. Han verkar uppriktigt förvånad över sakernas tillstånd när han vänder ut och in på föreställningar och begrepp. Anton är en del av humorgruppen Specialisterna och har precis rosat Sverige med föreställningen ”Uppvigling och förledande av ungdom”.

Christoffer Nyqvist gick precis ut gymnasiet men det känns som han gjort standup sedan urminnes tider. Smart och lekfull, med en hel påse bra skämt.

Jonas Strandberg är onelinerkung, men även en av personerna bakom podden "Rätt upp i verkligheten". Jonas har förmågan att skapa hygge med skämt som spänner från absurda till barnförbjudna.

Eleni Tångstedt är en av de nya heta namnen på klubbscenen i Stockholm. Med sin grekiska bakgrund ser hon på Sverige utifrån och är med tajming, energi och bra material alltid en skrattsuccé.

Köpt biljett garanterar inte sittplats så kom i god tid! Åldersgräns 18 år. 

Lokal

Bonden Bar Bonden Bar, Bondegatan 1, 116 23 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.