Orchestra MEETS Orchestra

Eventet är avslutat

Orchestra MEETS Orchestra

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

20 nov 2022 15:00 - 16:30

Beskrivning

I denna internationellt kryddade produktion möts musiker från tre olika orkestrar i tre olika länder för att musicera tillsammans då Linköpings Akademiska Orkester får besök av studenter från universitetsorkestrarna i Tallinn och Valencia. Sammanförda av det europeiska forskningsprojektet MEETS har deltagarna utforskat de färdigheter en orkestermusiker lär sig utöver själva musicerandet, och haft tillfälle att utveckla några av dessa förmågor själva.


I programmet hittas Cardiac fanfare av den Linköpingsanknutne Daniel Nelson, delar ur Vie bruyante av Valborg Aulin och Hugo Alfvéns klassiska Uppsalarapsodi – ett symfoniskt potpurri av kända studentsånger. Det bjuds såklart också på estniska klanger av Cyrillus Kreek och Heino Eller samt nyskriven prisvinnande musik från Spanien.


Att möta andra musiker, att möta publiken och kanske även att möta sig själv är några av de förmågor som orkesterspel kan bidra till att förbättra. Varmt välkomna att uppleva en orkester i ständig utveckling!


Medverkande
Linköpings Akademiska Orkester och medlemmar ur Filharmoniska orkestern vid Valencias universitet och ur Symfoniorkestern vid Tallinns universitet


Merete Ellegaard och Beatriz Fernández Aucejo, dirigenter

Lokal

Linköpings Missionsförsamling, Drottninggatan 22, 582 25 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.