Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Öppethus - Gratis prova på Salsa & Bachata

Eventet är avslutat

Öppethus - Gratis prova på Salsa & Bachata

Från Gratis

Plats

Datum

15 jan 2024 17:00 - 17 jan 2024 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Nu är det dags för en ny kursomgång med http://IDance.se/. Kom och prova våra kurser i Salsa, Bachata och Kizomba i vår fina lokal iDance Studio Valhalla vid KTH i Stockholm.Kom och testa våra fantastiska dansklasser i Salsa, Bachata och Kizomba helt kostnadsfritt!

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren dansare, har vi en klass som passar just dig!För mer info se http://idance.se/ eller kontakta oss info@idance.se eller 0768805555. Bestämt dig för att gå en kurs? Anmäl dig direkt på hemsidan då kurserna brukar vara väldigt populära och de snabbt kan bli fulla. Du behöver inte anmäla dig för prova på kursernaUnder prova på veckan kommer klasserna vara lite kortare än normalt. Mellan kurserna spelar vi musik så du kan träna på det du lärt dig och du har möjlighet till att anmäla dig till kurserna

Längd på prova på kurserna

Nivå 1 - 45 minuter
Nivå 2-4 kurser - 60 minuter

Schema
Måndag 15/1
Bachata Medel - 17.10
Sensual Bachata Medel - 18:30
Bachata Fortsättning 2 - 19.50
Bachata Nybörjare - 21.10

Tisdag 16/1
Salsa Fortsättning 1 - 17.10
Salsa Fortsättning 2 - 18.30
Bachata Fortsättning 2 - 19.50
Salsa Nybörjare - 21.10


Onsdag 17/1
Salsa Ladies Styling - 17.20
Kubansk Salsa Medel/Avancerad - 18.45
Salsa Medel/Avancerad - 20.05

Bjud in dina vänner så de också kan komma och hitta dansglädjen med oss!

Arrangör

iDance Studio arrangerar kurser workshops och events med fokus på danserna Salsa, Bachata och Kizomba samt relaterade dansstilar i Stockholm. På iDance tror vi att alla kan lära sig dansa om de bara får rätt vägledning. Våra lärare är glada, trevliga och pedagogiska och de kan snabbt hjälpa dig utvecklas inom dansen

iDance har två stycken studios, en på Södermalm och en på Östermalm/Vasastan. Besök oss på idance.se eller boka en kurs här på Billetto

Lokal

IDance Studio Valhalla, Valhallavägen 55, 114 22 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer