Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Open wound + Touching sound + Cualquier Mañana

Eventet är avslutat

Open wound + Touching sound + Cualquier Mañana

Från 130,00 SEK

Plats

Datum

7 jun 2019 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Laura Aris är en artist, koreograf och internationellt erkänd danspedagog som kommer att gästa Vitlycke – Centre for Performing Arts med workshopen ”Play Full Body”. I ett decennium har hon varit medlem i det belgiska kompaniet Ultima Vez samt Lanònima Imperial och General Elèctrica i Barcelona, Spanien. Idag arbetar Laura Aris som frilansartist och utvecklar både sina egna dansverk och föreställningar i samarbete med andra artister.

Den 7 juni kl. 19.00 kommer Laura Aris presentera ett program med både sina scen- och filmverk på Vitlycke - Centre for Performing Arts. Under kvällen kommer hon att framträda i en improvisatorisk föreställning ”Touching Sound” där musikaliska designen kommer att skapas i ett liveframförande av tubaspelaren Martin Taxt (Norge). Kvällens andra föreställning vid namn ”Open wound” är en del av artistens soloserie med mikro-framträdanden som Laura Aris skapade under sitt residens på Hkapa, Hong Kong Academy for Performing Arts.

Till sist kommer filmen ”Cualquier Mañana” (”At any given morning”) som talar om en fysisk resa till  nuet för att inse att det inte går att återvända till det förflutna. In en intim duett framhäver Laura Aris och dansaren Álvaro Esteban den naturliga melankoli som uppstår inför det som har blivit trasigt. Genom det omfattande kvällsprogrammet med framträdanden och filmen av Laura Aris bjuds vi in till ett unikt tillfälle att lära känna Laura Aris artistiska språk i djupet.

Towards: 2019
Evenemanget är en del av workshopserien TOWARDS.

TOWARDS är en ny serie med intensiva workshopar på Vitlycke - Centre for Performing Arts som förutom den fysiska praxisen innefattar publika kvällsföreläsningar, filmvisningar och föreställningar. TOWARDS erbjuder tillfällen att utforska internationellt kända artisters verk, få insikt i deras arbete samt filosofiska världar vilka har påverkat deras kreativa utforskande.  Towards är organiserad i samarbete med Sekoia - Artes Performativas och med stöd av Kulturrådet. Vitlycke – Centre for Performing Arts stöds av Västra Götalandsregionen.

För mer infor se:

https://vitlycke.org/

https://www.lauraaris.com/

Lokal

Vitlycke Centre for Performing Arts Vitlycke Centre for Performing Arts, Vitlycke gård 3, 457 93 Tanumshede

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer