skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Open Sign night

Eventet är avslutat

Open Sign night

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

25 nov 2023 19:00 - 26 nov 2023 01:00

Beskrivning

Du vet när du är hemma ensam framför spegeln... Då kan du äntligen släppa loss och dina talanger som du inte visste fanns bubblar plötsligt upp inom dig! Och nu har du chansen att visa upp dina dolda talanger på scen!

SDUR arrangerar årets Open Sign Night för öppensinnade unga människor att kunna visa upp sig - vadsomhelst. Det innebär allt från att stå och dra en dålig skämt till att cykla enhjuling och jonglera 5 ägg samtidigt. Du behöver bara anmäla dig på plats och sen ÄR SCENEN DIN framöver hundratals jublande döva.

Kvällens gäst kommer vara världens roligaste kille (enligt oss) Florian Tirnovan som kommer att bjuda på en Stand-up som garanterat kommer att förlänga ert liv med minst 15 år!

Och det är ens inte allt! Det bjuds på välkomstdryck och vi ska festa, tävla mot varandra i pingis, beer pong, flipper, tv-spel och dansa tills solen går ner. Det blir en kväll som går till historieböckerna.

Lokal

Generator Hostel, Torsgatan 10, 111 23 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer