Onsdagsklubben: 
Olof Söderberg med gäster

Onsdagsklubben: 
Olof Söderberg med gäster

Från 130,00 SEK

Plats

Datum

18 okt 2023 19:00 - 20:30

Beskrivning

Onsdagsklubben: Olof Söderberg med gäster

Olof Söderberg ,Operasångare med en fantastisk röst, har jobbat ca 25 år på
Göteborgsoperan och är fortfarande aktiv där. Utöver det driver han idag
Rydals Herrgård med mat och uppträdande och olika event. Alla ni som var med på Damernas resa vet vem Olof är. Han tog alla med storm när vi besökte han i våras.

Idag tar Olof med sig ett par hemliga gäster och så bjuds det på Operetter, opera och även lite annat blandat med lite historier och berättelser. Det här får man inte missa. Bättre än så här kan det knappast bli.

- - - -

Biljettköp: Billetto eller personligt besök på Possibilitas mån-tors 13:00 - 15:00, endast kortbetalning


- - - -
Arrangör: Kul-Turen och House of Possibilitas

Med stöd av: Göteborgs Stad, Kulturrådet och Folkuniversitetet

Arrangör

Ett nyöppnat kulturhus med föreställningar, konserter, kurser och mötesplats för föreningslivet.

Lokal

House of Possibilitas, Granåsgatan 2, 422 44 Hisings Backa

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer