Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Ölprovning på Vingården

Eventet är avslutat

Ölprovning på Vingården

Biljetter från 395,00 SEK

Plats

Datum

24 mar 2023 18:00 - 19:30

Beskrivning

Välkomna på ölprovning med Fulltofta Gårdsbryggeri! Under bryggaren Anders entusiastiska ledning går vi igenom hur bryggningen går till samt lär oss om olika malt-, humle-, jäst- och ölsorter. Varför smakar en öl som den gör, hur får den sin färg och mycket annat får ni reda på under lättsamma former. Vi provsmakar tillsammans 5 av bryggeriets öl.

Ölprovningen äger rum kl. 18.00 och tar ca 1,5 timme, men vi öppnar redan 16.30. Restaurangen erbjuder en viltburgare och en valfri öl för 295 kr, från 16.30 och hela kvällen. Ölprovning med goda tillbehör kostar 395 kr.

Fulltofta Gårdsbryggeri är ett mikrobryggeri vid Ringsjön mitt i Skåne. Bryggeriet startade 2014 av Anders och Agneta. Ambitionen var att brygga 3-4000 liter per år. Den första leveransen gjordes till Systembolaget i december startåret 2014. Sedan dess har verksamheten kontinuerligt ökat både vad gäller bryggning och besöksverksamhet/provning. Nu är ambitionen att brygga 50 000 liter.

Lokal

Flädie Mat & Vingård, Flädie Mejeriväg 19, 237 91 Bjärred

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.