Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Ölprovning med tapastallrik

Eventet är avslutat

Ölprovning med tapastallrik

Från 475,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

14 januari 2023 - 29 april 2023

Beskrivning

Information om våra ölprovningar

1. Vi börjar med att smutta på en lättare öltyp under visningen.

2. Sedan en genomgång av processen hur olika typer av hantverksöl tillverkas på Kävlinge Bryggeri och avslutar med en frågestund. Vi smakar på olika maltsorter och får känna på olika sorters humle. Tid: 15-20 minuter beroende på fördjupning och intresse. Meddela gärna innan vilken nivå ni vill ha.

3. Provningen startar med de lättare sorterna först, en åt gången eller alla 5 typerna samtidigt beroende på önskemål. I ett mindre sällskap är det intressant att diskutera smaker och olika erfarenhet av ölintresset.

4. Under tiden försöker vi se vad som passar bäst till respektive ölsort av det som finns på tapastallriken: Rökt och lufttorkade skinktyper, två typer av salami, Bresaola, två olika hårdostar, några kryddiga korvar, färskostfylld paprika, olika oliver, snackgurka, någon frukt, hembakat knäckebröd och en bit 70%-ig choklad.

5. Kanske blir det avsmakning av ytterligare någon nyhet från kylarna. Kan man få lite feedback inför kommande provningar mottages detta tacksamt! Det pågår en löpande utveckling av nya produkter i bryggeriet med nya recept, malt och humlesorter

6. Vi avslutar med en rykande kopp Zoegas kaffe och en glass.

7. För de som önskar något mera finns fyra olika sorters hemlagade pajer, sallad, dressing och ett stort glas valfri öl till maten till det facila priset av 120:- och då önskas förbokning av detta inför provningen.

Det är viktigt att ni meddelar oss eventuella allergier och andra önskemål.

8. Priset för visning, provning och tapastallrik är 475:- plus bokningsavg. per person.

Priset inkluderar alkoholskatt och moms. För bokningar i större grupp eller vid datum förutom de i kalendern, kontakta mig gärna på per.daneskog@gmail.com


Vi kan ta emot upp till 10 personer åt gången men minst 6 gäster per kväll. Idealiskt är 8 personer.

I mindre sällskap kan man ha en intressant dialog om alla sorters öl och smaker som finns i en fantastisk ölkultur!

Vi kan börja provningen från kl 16.00, fram till 18.00 och den brukar vara mellan 2-3 timmar.

Varmt Välkomna alla ölälskare!

Per och Elisabeth Daneskog, Kävlinge Bryggeri AB

Lokal

Kävlinge Bryggeri - grinden öster om Glacéfabriken, Kvarngatan 70, 244 32 Kävlinge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer