skip to main content

Ölprovning

Ölprovning

Från 399,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

20 september 2023 - 27 november 2024

Beskrivning

Följ med på en spännande och välsmakande ölprovning och bryggerivisning på Hyllie Bryggeri i centrum av Malmö. Ölprovningen äger rum i bryggeriets hjärta med bryggverk och jästankar som fond. En utbildad provningsledare från bryggeriet, som är väl insatt i både öltillverkning och bryggeriets historia, leder upplevelsen och berättar om hur det går till när man brygger öl berättar historien bakom Malmös första “upplevelsecentrum för öl". Sedan blir det provsmakning av fem olika sorters öl. Om du vill ha något gott att äta till så kan ölprovningen även bokas med en ost- och charkbricka.

Om ni önskar boka privat provning för större grupper (+15 personer), vänligen mejla till stormgatan@hylliebryggeri.se

Arrangör

Lokal

Stormgatan - Taproom by Hyllie Bryggeri, Stormgatan 15, 211 20 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer