skip to main content

Ölpölens Ölfestival på Ringön

Ölpölens Ölfestival på Ringön

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

15 jun 2024 13:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Ölpölens Ölfestival på Ringön

Klockan 13.00 är du välkommen in till den bubbla vi kallar för Ölpölen. Väl inne får du ett specialdesignat ölglas för festivalen, dvs ett minne för livet. 

Dessutom möts du av minst 10 bryggerier som alla har med sig pilsner och något annat. Det är kvaliteten på deras pilsner som fört dem till festivalen och som nästan gör detta till en pilsnerfestival. Men bara nästan, de tar även med sig annan öl.

Förvänta dig framträdande av Ölpölen, quiz med fina priser och andra överraskningar. Dessutom kommer Kvasi spela några låtar. Olle, Martin, Fredrik och Helena är på plats.

Bryggerier som kommer är O/O Brewing, Stigbergets Bryggeri, Subbe Bryggeri, Nyköping Brewing, Nynäshamns Ångbryggeri, Munkbron, Svartberget, Närke Kulturbryggeri, Vega samt några andra som vi snart avslöjar.

Dessutom kommer våra hedersgäster Brekeriet som har bryggt en pilsnercollab ihop med O/O och Ölpölen. Det vill du inte missa.

Arrangör

Lokal

Stigbergets Bryggeri Ringön, Stålverksgatan 1, 41707 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer