Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Olofsfors Dryckesmässa 2019

Eventet är avslutat

Olofsfors Dryckesmässa 2019

Från 75,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2019 13:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Tjaerdalen Beer & Whisky med medarrangörer arrangerar, för fjärde året i rad, denna (mini)mässa. Olofsfors med bruket och herrgården ligger beläget nära Nordmaling mitt emellan Umeå och Örnsköldsvik i anslutning till E4:an.

Den pittoreska gamla bruksmiljön i Olofsfors tillhör de bäst bevarade i landet. Olofsfors bruk som kulturarv är klassat som ett riksintresse.

Vilka utställare, drycker, etc som kommer att medverka samt finnas representerade på mässan är inte helt hållet spikat i nuläget, detta fylla på och informeras om löpande på mässan sociala medier samt hemsida mm.

Efter att du gått in genom entrén, går du runt på mässan och köper smakprover från utställarna. Mässan strävar efter att vara så kontantfri som möjligt så smakproverna handlas med polletter (valörerna är 10 resp 20 kronor) som du kan köpa på plats.

För smakproverna gäller normalt 10 cl öl (5 cl för starkare öl) och cider, 5 cl för vin samt 2 cl whisky och övriga destillat.

OBSERVERA att vi har 20-årsgräns på mässan.

Lokal

Olofsfors Bruk Olofsfors Bruk, Olofsfors, 914 91 Nordmaling

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer