Olof Wallberg + Dearest Sister

Olof Wallberg + Dearest Sister

Från 160,00 SEK

Plats

Datum

23 sep 2023 20:00 - 23:00

Beskrivning

Olof Wallberg har alltid varit medlem av en grupp vare sig det handlar om teater/TV (Varanteatern) eller musik (Colubrids, Fight Family, The Men). Men nu har han gett sig ut på ett varaktigt soloäventyr. Med debutalbumet ”WE” söker Wallberg efter ett gemensamt vi i sina texter och använder på sitt eget unika vis många olika decennier i musikhistorien för att sätta musik till dessa texter. På scen blandar Olof Wallberg musiken med skådespeleri, performance och publikinkludering för att ge något en vanlig konsert inte skulle ge.

”..Musiken kan vara storslagen och intim på en och samma gång. Det låter atmosfäriskt och stämningsmättat, med en kristallklar ljudbild”.

Dearest Sister är en malmöbaserad indiejazzkvintett som släppte sitt debutalbum Collective Heart på ACT hösten 2022. Musiken förenar jazzmusikalitet med låtskrivande och har beskrivits som storslagen arenabetonad indiejazz. Albumet ”Collective Heart” är ett praktexempel på när unga musiker med öppna sinnen tillämpar verktygen från sin jazzutbildning för att hitta en ljudvärld som är vitt skild från jazzen. Musiken är gränslös i sin genretillhörighet och förenar elektroniska element arrangerade i en typisk jazzinstrumentering. Det vi hittar på det här albumet är vad många lyssnare längtar efter att höra: autenticitet, originalitet och känslomässigt djup.

Lira Musikmagasin – Timo Kangas
With Dearest Sister, the term ’jazz’ must be redefined. There’s everything here, between Massive Attack and Sade. A great debut! ****

Rolling Stone, DE
Leave me be

DÖRRAR 19.00 

18 års gräns 

Lokal

Skeppet GBG , Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer