Hoppa till huvudinnehåll

OLAOLA – stories & musik: mot det mesta men FÖR kärlek

OLAOLA – stories & musik: mot det mesta men FÖR kärlek

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

31 jul 2024 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Stories & musik – mot det mesta men för kärlek

Vill du försjunka in i ljus och ljud och intressanta ord? Vackra sånger, i rörliga ljudlandskap badande i grönt och blått och visualiseringar – blandat med kröniketexter om alltifrån vän-relationer till fred och vardags-igenkännande uppenbarelser om exempelvis varför viktiga personer alltid klär sig i ljusblått. Allt i en rustik trälada mitt på Gotland. Ibland är det mystiska ljud, ibland är det akustisk gitarr och sång eller rakt upp och ned-berättande – allt så nära att om du vill kan du ställa frågor mitt i alltihopa. OLAOLA ger dig en sång- och text-kväll som får dig att skratta, fundera och vakna till liv.


Arrangör

Knö består av en tanke att kultur ska in överallt. Oavsett om det anses lämpligt eller inte. Tänk er ett skohorn fast för kultur, med hjälp av det knör vi in kulturen. Det är konst, musik, text, performance, Matilda, Ola, gäster, vänner. På somrarna på Gotland och annan tid popupar vi i Stockholm och lite varstans. Vi skapar egna arrangemang eller så hälsar vi på. Du kan alltid nå vårt skapande digitalt såklart.
Grundare och utövare är Matilda Kästel och Ola Nilsson.

Lokal

Knö Kultur, VÄNGE SUDERBYS 619, 622 36 Romakloster

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer