Eventet är avslutat

Öland Roots 2019

295,00 SEK - 1.695,00 SEK

Plats

Datum

10 jul 2019 12:00 - 14 jul 2019 14:00

Beskrivning

English version >>

SVERIGES MYSIGASTE FESTIVAL

Öland Roots är beläget i ett unikt naturområde i en gles tallskog precis vid havskanten och arrangeras av en ideell kulturförening på södra Öland. Fokus för bokningarna är att visa på bredden inom den karibiska världsmusiken och är en mix mellan stora svenska artister, hypade nykomlingar och internationella favoriter. Gemensamt för alla akter är deras fantastiska framträdanden och deras positiva budskap om en rättvis värld fri från diskriminering och förtryck. Till Öland Roots 2019 kommer internationella giganter som Marcia Griffiths, Koffee, Dezarie och Etana tillsammans med svenska favoriter som Syster Sol, Ayla, Cleo och Cherrie.  Alla artisterna är släppta, läs mer om dem på vår hemsida www.olandroots.com.

Förutom kvalitativa konserter erbjuds besökarna en fantastisk stämning på festivalens camping som ligger i direkt anslutning till scenområdet och precis vid stranden. För de som vill ha en lugnare och barnvänlig festivalupplevelse finns det en familjecamping och en lugn camping. Utöver detta erbjuds besökaren en kulinarisk upplevelse med KRAV-certifierad och vegansk mat från alla världens hörn, god dryck i vårt restaurang och bar, mängder av konstinstallationer och mer än 100 programpunkter av kulturaktiviteter, yoga, dans, pyssel, surf, graffiti och barnaktiviteter.

BILJETT TILL SOMMARENS KÄRLEK!

STEGRANDE BILJETTPRIS
Vi har ett stegrande biljettpris där alla biljetter släpps samtidigt. De som har mer i plånboken kan köpa en dyrare biljett, så att de som har mindre i plånboken kan köpa sin biljett billigare. Det är ett begränsat antal biljetter i varje priskategori som löper från 995 kr till 1695 kr för en biljett till festivalen alla dagar. I biljetten för festivalens alla dagar ingår vår fantastiska tältcamping och en städdeposition på 200 kr. När biljetterna inför 2019 års festival släpptes i december köpte varannan besökare en dyrare biljett så att någon annan kunde köpa sin billigare.

BILJETT: ALLA DAGAR
Om du vill njuta av hela festivalen och ha tillträde till festivalens alla delar ska du köpa en biljetten som heter ALLA DAGAR. Då får du även tillgång till vår tältcampingen som ligger i direkt anslutning till scenområdet och stranden. I priset för denna biljett ingår en städdeposition på 200 kr som kan återfås när du är med och städar under festivalen.

BILJETT: 1 DAG - Camping ingår inte i denna biljettkategori
Om du bara har möjlighet att komma en av dagarna kan du köpa en 1-dagsbiljett. I denna biljett får du tillträde till scenområdet den dag biljetten gäller. Noter att endast de med biljetten ALLA DAGAR som har tillgång till campingområdet. Däremot har du tillgång till festivalens kulturaktiviteter! En biljett till onsdagen kostar 295 kr och en biljett till torsdagen, fredagen eller lördagen kostar 695 kr.

UNGDOMSBILJETT - 12 till 15 år - Alla dagar
Om du vill besöka festivalen tillsammans med din ungdom så har vi ett ungdomspris på biljetten för festivalens alla dagar. Om ditt barn är mellan tolv och femton år kan du köpa till en ungdomsbiljett när du köper en biljett till dig själv.

Ungdomsbiljetten gäller bara i kombination med en vuxen-biljett eftersom festivalens nedre åldersgräns är 16 år. En person under 16 år kan alltså inte lösa in sin biljett i entrén utan att dess målsman också löser in sin biljett.  En ungdomsbiljett för alla dagar kostar 600 kr, festivalens tältcamping ingår men städdepositionen ingår inte i denna biljettkategori. Ungdomsbiljetterna finns bara ett begränsat antal, först till kvarn. Ungdomsbiljetter finns inte som 1-dags biljett.

GRATIS FÖR BARN OCH ÄLDRE
Besökare som är under 16 år måste ha med sig målsmans till festivalen. De som är över 60 år eller under 12 år kommer in gratis på festivalen, genom att visa sin legitimation i entrén och fylla i ett kort formulär.


FÖLJ FESTIVALENS ARBETE
Hitta Öland Roots på sociala medier under #ÖlandRoots
Öland Roots nyhetsbrev

Öland Roots på Facebook
Öland Roots på Instagram
Öland Roots på Spotify

Öland Roots på YouTube
Öland Roots på TwitterArrangör

Lokal

Sandbergens Festplats Sandbergens Festplats, Dansbanevägen, 386 60 Mörbylånga

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.