Öland Roots 2017

12 jul 2017 18:00 - 16 jul 2017 14:00

Sandbergens Dansbana, Dansbanevägen, 38660 Mörbylånga
ÖLAND ROOTS 2017

I sommar ses vi återigen på Öland och "Sveriges Mysigaste Festival". Den 13, 14 & 15 juli öppnas portarna upp till den gamla dansbanan i Sandbergen för 14:e gången i rad. Festivalen är belägen i ett unikt naturområde i en gles tallskog precis vid havskanten och arrangeras av den ideella kulturföreningen Öland Roots. Fokus för bokningarna är att visa på bredden inom den karibiska världsmusiken och är en mix mellan stora svenska artister, hypade nykomlingar och internationella favoriter. Gemensamt för alla akter är deras fantastiska framträdanden och deras positiva budskap om en rättvis värld fri från diskriminering och förtryck. Totalt uppträder mer 30 artister under festivalens tre dagar. Efter ett flera års uppehåll kan vi stolt presentera Kapten Röd till sommarens kärlek! De jamaicanska legenderna Toots And The Maytals kommer även till Öland i sommar tillsammans med band som Syster Sol, Protoje (JAM), Ken Ring med Hot This Year, Gesbygdn, General Knas, Sister Nancy (JAM), FastPoHolmen, Gnucci och många många fler!

Förutom kvalitativa konserter erbjuds besökarna en fantastisk stämning på festivalens camping som ligger i direkt anslutning till scenområdet och precis vid stranden. För de som vill ha en lugnare och barnvänlig festivalupplevelse finns det en familjecampings och en lugn campingen. Utöver detta erbjuds besökaren en kulinarisk upplevelse med KRAV-certifierad och vegansk mat från alla världens hörn, god dryck i vårt restaurang och öltält, mängder av konstinstallationer och mer än 150 programpunkter av kulturaktiviteter, yoga, dans, pyssel, surf, graffiti och barnaktiviteter. Öland Roots 2017 är ett måste!

Gratis för barn och äldre
En festivalbiljett kostar 1170 kronor + 25 kr i serviceavgift. Besökare som är under 16 år måste ha med sig målsmans till festivalen. De som är över 60 år eller under 12 år kommer in gratis på festivalen! Mer praktisk information finns på festivalens hemsida: www.olandroots.com.


Följ festivalens arbete
Hitta Öland Roots på sociala medier under #ÖlandRoots
Öland Roots på Facebook
Öland Roots på Instagram
Öland Roots på YouTube
Öland Roots på Twitter


3 - DAGAR ink camping

Stängd


TORSDAG - 1 dag

Stängd


FREDAG - 1 dag

Stängd


LÖRDAG - 1 dag

Stängd


3 DAGAR ink camping - Early Bird

Stängd