Ola Aurell - Standup & Musik

Eventet är avslutat

Ola Aurell - Standup & Musik

Biljetter från 250,00 SEK

Plats

Datum

26 nov 2022 20:00 - 21:30

Beskrivning

Med hysteriskt roliga sånger och unik scenpersonlighet har Ola Aurell kallats allt från "geni och "den där sjuka jäveln" till "han som förde in visan i 2000-talet". Ola har tilldelats stipendier, varit med på Allsång på Skansen, i Sveriges Radio och turnerat landet runt.

Nu är det äntligen dags för Norrtälje!


Support: Malin Butler - Fotomodellen som sadlade om och nyligen gjorde succé på Lund Comedy Festival.

MC:Janne Westerlund - Oväntad Vänskap & Stockholm Live (SVT)


Varmt välkomna på en show med  härlig standup och fantastisk musik. 

Arrangör

House of Comedy Nordic består av Stockholm Comedy Club Norrtälje Comedy Club och bokningsbolaget enkomiker.nu - tillsammans ger vi standupshower runtom i hela Sverige!

Lokal

Imperiet Industries Imperiet Industries, Baldersgatan 16, 761 50 Norrtälje

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.