Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Öl och sötbrödsprovning med Brøderi Borgskog & Stigbergets Bryggeri

Eventet är avslutat

Öl och sötbrödsprovning med Brøderi Borgskog & Stigbergets Bryggeri

Från 480,00 SEK

Plats

Datum

18 jan 2020 13:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Vilken drömstart på år 2020!

Det blir öl och sötbrödsmatchning! Stigbergets Bryggeri gör ölet, Brøderi Borgskog gör sötbrödet.

Brøderi Borgskog med konditor och bagare Fredrik Borgskog i spetsen skapar bakelser, praliner och sötbröd som gifter sig med utvalda öl från Stigbergets Bryggeri. Det kan vara allt från en chokladpralin som passar till stouten, en croissant med surölssylt i, eller ett kex gjord på gammal öl eller något annat sjukt och gudomligt gott!  

Fredrik Borgskog har varit med Svenska Kocklandslaget, Svenska Konditorlandslaget, vinnare av chokladmästerskapet Valrhona C3 (New York), Vinnare av dessert-VM Latva Coupe du mode de la Pâtisserie, är kungligt godkänd eftersom han var med och gjorde Carl Philip och Sofias bröllopstårta.

Stigbergets Bryggeri började brygga öl år 2013 och har sedan dess blivit hyllade om och om igen för sina olika öl. Har haft den första svenska IPAn på RateBeer Top 50, vinnare av bästa öl alla kategorier på En öl- och whiskymässa år 2016 och tagit hem diverse priser för bästa öl sin i kategori.

Syns på andra sidan bland sockret och malten!

Lokal

Stigbergets bryggeri Stigbergets bryggeri, Blomstergatan 13, 411 04 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer