skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

ÖL BRYGGKURS MED AKiA BRYGGHUS

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

ÖL BRYGGKURS MED AKiA BRYGGHUS

Från 950,00 SEK

Plats

Datum

18 feb 2024 11:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Bryggkurs med oss på AKiA
Vill du lära dig att brygga ditt eget öl. Då är du välkommen att boka in dig på bryggkurs hos oss! Kurserna hålls av våra egna bryggare som leder er igenom ölets produktion från råvara till färdig produkt.

Information
Dagen startar 11.00 med att vi bjuder på kaffe och har en teoretisk genomgång av råvaror, utrustning och tillvägagångssätt.
Därefter brygger vi öl tillsammans i vår bryggeridel på ett bryggverk anpassat för hemmabruk. Sedan får ölet stå och jäsa hos oss och vi bjuder in till en återträff där vi kopplar på ölet på en av våra kranar och provsmakar det tillsammans. Det kommer även då vara möjligt för allmänheten att få prova detta öl.

Vi kommer att hålla på till ca. 17.00 på kursdagen och det finns möjlighet att köpa mat i vår restaurang AKiA TAPHOUSE från kl 12.00 till ett rabatterat pris.

Mycket Välkomna!

Arrangör

Lokal

AKiA Taphouse, Storgatan 31, 434 30 Kungsbacka

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer