Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

OFELIA 2.0 - Nypremiär!

Eventet är avslutat

OFELIA 2.0 - Nypremiär!

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

20 feb 2019 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

OFELIA 2.0 - VÄRLDENS MINST SPELADE PJÄS


Nypremiär: Efter en fullbokad spelperiod i november är Hamlets tjej återigen tillbaka på Fria Teaterns lilla scen!

Det är slut på Hamlets lidande - och dags för Ofelia att kliva upp ur bäcken och säga det som aldrig blev sagt. Efter förra årets kraftfulla metoo-upprop får till och med Ofelia kraft att resa sig ur sin grav för att sätta ett av våra mest omtalade manliga genier på plats. Ofelia 2.0 är en nyskriven monolog om psykiskt våld, om att återta makten över sitt eget värde - och en helt ny version av pjäsen som alla har sett, läst eller hört talas om.

Ofelia bjuder in publiken till sitt innersta rum för att berätta hur det faktiskt känns att vara Hamlets tjej. Vi får veta hur allt började och hur det egentligen gick till när hon dog. Med sig på resan tillbaka från de döda har Ofelia bland annat ett hämndlystet soundtrack signerat en av dagens största popdrottningar, en egenskriven rap-låt och en jävla massa blommor som hon inte riktigt vet vad hon ska göra med.


Att vara eller
inte vara

bara svara
Vem e det du vill vara

Ta din tid ingen fara
Vi sitter här och väntar vi e klara

Vi vill bara
höra dig förklar
a

På scen: Karolina Willebrand Vinnberg
Text:
 Karolina Willebrand Vinberg och William Shakespeare
Regi: Emma Krafft
Ljud:
 Ella Blixt
Marknadsföring:
 Filippa Kärrfelt
och Katarina Goglund


OFELIA 2.0 spelas den 18 och 20 februari.

OFELIA 2.0 på Facebook

OFELIA 2.0 på Instagram

Arrangör

Skaffa biljetter till OFELIA 2.0 -VÄRLDENS MINST SPELADE PJÄS. Nypremiär 18 och 20 februari på Fria Teaterns Lilla Scen på Kungsholmen.

Lokal

Fria Teatern Lilla Scenen Fria Teatern Lilla Scenen, Bergsgatan 11, 112 23 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer