ODZ Live på Kafé Deluxe Växjö!

26 apr 2019 22:00 - 27 apr 2019 03:00

Kafé de luxe, 17-19, 352 30 Växjö

Den ständigt högaktuella gruppen ODZ är ute på vår/sommarturné igen efter succésläppet av skivan Zubbkultur som streamades 1 miljon gånger redan det första dygnet. Gruppen inledde turnén med en slutsåld spelning i Falun inför 1500 personer och de bjuder på något alldeles utöver det vanliga med sitt liveframträdande.

ODZ
ODZ har gått från en smutsig underjordskällare i Rågsved till att sälja ut festivalspelningar och klubbar landet över. Detta helt utan att lämna känslan av det kalla betonggolvet och 10pers i ett rum som alla har något viktigt att säga. Det är håll käften-musik och energi som om den gick att konservera, hade löst alla världsproblem en halv minut in i första låten av den show de levererar.
De älskar sina fans och det märks på det lojala följe som följt gruppen från start, till att idag ha flertalet guldskivor och miljon-streamade hits.

www.youtube.com/ODZ
www.facebook.com/originaldunderzubbis
www.soundcloud.com/originaldunderzubbis
www.originaldunderzubbis.com

"ODZ är det perfekta bandet att starta en festival med. Det är fullt ös från början till slut och inte så mycket mellanrum mellan låtarna, ODZ håller ett jämt flöde rakt igenom. Killarna har så mycket energi på scenen att det är omöjligt att inte dras med. Även om du inte gillar deras musik skulle du utan tvekan stå och hoppa till “Helt crack” eller “Nya tider”. Den sistnämnda låten är en adrenalinkick av rang. Den är i grunden aggressiv och energifylld, och eftersom i stort sett alla i publiken kan texten blir det 100% gåshud när det folk enstämmigt skriker: “Varenda ord är sant som dom har sagt om oss i tidningen”."

- Urklipp ur HYMN's artikel skriven av Christoffer Jonsson om ODZ's spelning på Brännbollsyran 2018
När: Fredag 26 April

Ålder: 18+

Plats: Kafé De Luxe, Växjö

Tid: 22:00 – 03:00/US

Förköp UTSÅLT