skip to main content

"...och sången doftar i natten" - Körlyrik i sommarkväll

"...och sången doftar i natten" - Körlyrik i sommarkväll

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

15 jun 2024 16:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

”… och sången doftar i natten”
Körlyrik i sommarkväll!

Upplev en konsert med Lodolakören inspirerad av sommarens ljuva toner under ledning av Thomas Lagerberg.

Lodola är en Göteborgsbaserad kör som har spridit sångglädje i nästan 100 år. Sångare i olika åldrar bjuder på en mycket bred repertoar och det är just den blandningen av musikalisk höjd och varma gemenskap som är körens speciella kännetecken. Lodola är en aktiv kör som arrangerar flera konserter varje år, både i egen regi och i samarbete med artister och orkestrar.

Vid frågor om biljetter, vänligen kontakta support@billetto.se

Arrangör

Lokal

Fässbergs kyrka, Terrakottagatan 3, 431 42 Mölndal

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer