Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

OBS! FRAMFLYTTAT! Nytt datum 2/6

Eventet är avslutat

OBS! FRAMFLYTTAT! Nytt datum 2/6

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

12 maj 2023 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

BLIND DATE + QUIZ = SANT! 💘


Efter succén med vår Valentine's Date Quiz är vi tillbaka med ett nytt fullspäckat kärleksquiz, denna gång med fokus på dig som är, eller vill träffa någon som är 50+! (Är du inte riktigt 50+ ännu men känner att du vill vara med ändå är du självklart välkommen.) Låt oss matcha ihop dig med andra singlar i ett BLIND DATE-lag! Under kvällen får ni chans att lära känna varandra över speed dating, mat, dryck, prat & skratt! Kan det bli bättre?


❤️‍🔥 För att säkra er plats bokar ni här ett QUIZ-PAKET med bubbel (eller alkoholfritt alternativ) + snacks för 250kr/person.

 

❤️‍🔥 Alla deltagare kommer få ett mail med några frågor - för att vi ska kunna para ihop dig med dina lagkamrater/dejter på bästa sätt.


❤️‍🔥 Hett tips: Vi ser gärna att du som vill dejta tar med dig en vän av annat kön eller med en annan preferens än du själv för att kunna hålla våra DATE-lag så jämna som möjligt! Vill du dejta tjejer? Ta med någon som vill dejta killar! Ni fattar! Vi ska göra vårt bästa för att täcka alla preferenser, ALLA är välkomna! 

Arrangör

Välkommen till ditt nya favoritställe! Butik, café & bar, arbetsplatser, konferensrum, events och mycket mer 😍 Här är det alltid nåt kul på gång, häng med här på Billetto, Facebook eller Instagram @beyondus.se för att hålla dig uppdaterad! 👋🏽

Lokal

Beyond Us Beyond Us, Södra Vallgatan 5, 21140 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer