Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Nysnö Sound Journey med Simon och Filip

Eventet är avslutat

Nysnö Sound Journey med Simon och Filip

Från 380,00 SEK

Plats

Datum

4 nov 2023 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Musik och ljud tillhör de äldsta teknologierna för att förändra medvetandet, och har alltid varit en central aspekt inom både ceremoniellt och terapeutiskt bruk av psykedeliska substanser. Med Nysnö har vi under två års tid experimenterat med olika musikaliska narrativ, genrer och live-inslag för att stötta transformativa upplevelser. Nu bjuder vi in till ett nytt koncept i Stockholm, med utgångspunkt i våra erfarenheter från det arbetet.

Vi kommer att använda oss av element från breathwork, utvald musik från ett högkvalitativt ljudsystem, gongbad, kristallskålar mm. Vår intention är att skapa en kollektiv och kraftfull ljudresa, som leder deltagare in i avslappning och kontakt. Om du har deltagit ett program med Nysnö, eller har varit med om en omvälvande upplevelse på annat håll, är detta ett tillfälle att integrera/arbeta vidare med upplevelsen. 

Tid: Lördag 4 november 19-21

Plats: Yogarummet Björkhagen (yogasalen), Halmstadsvägen 43, Johanneshov

Kostnad: 380 kr/person, tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram & medlemmar i Psykedeliska Sällskapet betalar 280 kr.

Om Simon och Filip

Simon Morris är ljuddesigner och uppfinnare från New York som utforskar det subtila samspelet mellan musik och sound healing. Han är en multi-instrumentalist, skicklig med olika instrument, inklusive gonggonger och kristallskålar. Morris har faciliterat många transformativa ljudresor i kontexten av wellness och psykedeliska retreats, och hans arbete tänjer försiktigt på ljudets gränser och dess potential för mänskligt välbefinnande.

Filip Bromberg är legitimerad psykolog med egen praktik, samt medgrundare och facilitator för Nysnö. Han är dj sedan 10 år, med passion för musikens roll i arbetet med förändrade medvetandetillstånd. Under de senaste åren har Filip utvecklat ett musikaliskt narrativ anpassat för psykedeliska gruppsessioner, med inspiration från både terapiforskning och ceremoniellt arbete.

Detta evenemang arrangeras av Nysnö, ett psykologföretag med särskild kunskap om psykedeliska upplevelser och förändrade medvetandetillstånd. Sedan 2021 arrangerar Nysnö retreatprogram med lagliga retreats i Nederländerna. Hösten 2023 lanserar vi en serie aktiviteter med intentionen att skapa mötesplatser och bistå med integration av psykedeliska upplevelser. Läs mer på nysno.se/community

Arrangör

Lokal

Kroppsverkstan & Yogarummet Björkhagen, Halmstadsvägen 43, 121 53 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer