Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Nysnö Embodied Yin

Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Nysnö Embodied Yin

Från 200,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

24 september 2023 - 3 december 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Yogaformen Embodied Yin™ kombinerar yinyogans meditativa och vilsamma praktik med ett kreativt och lekfullt utforskande i form av en inbjudan till rörelse i positionerna. Läraren guidar dig in i avslappnande och ibland mer utmanande positioner som hålls under en längre tid och därmed tänjer kroppens eget mycel - fascian - samtidigt som de inre färdigheterna icke-strävan och radikal acceptans tränas i praktiken. Musiken som spelas under passen bjuder in till och guidar ett nyfiket utforskande av din upplevelse - så väl ditt sinne som dina känslor och kroppens intuitiva kunskap ges plats i meditativ stillhet eller rörelse. Yogaformen bjuder in till att lyssna inåt, observera och vara med din upplevelse oavsett hur den ter sig, liksom uttrycka det som vill komma fram i form av rörelse och dans.

Embodied Yin™ är en yogaform som genom att kombinera en meditativ praktik med kreativa kroppsliga uttryck, gifter sig väl med andra upplevelser av förändrade medvetandetillstånd, och kan också likt den psykedeliska upplevelsen, vara ett sätt att komma i kontakt med delar av dig själv som inte annars är helt tillgängliga för ditt medvetande.

Oavsett om du vill prova yogaformen som en del i din förberedelse för eller integrationsprocess efter en psykedelisk upplevelse; är nyfiken på andra vägar än psykedelika för att uppnå förändrade medvetandetillstånd, eller vill komma igång med en kroppslig meditativ och vilsam praktik i grupp, så har Embodied Yin något att erbjuda dig.

Tider: 4 tillfällen under hösten: 24/9, 22/10, 19/11 och 3/12. 24/9 och 3/12 hålls av Elin Stahre. Den 22/10 håller Ann Solberg passet, och den 19/11 Anna Trulsson.

Plats: Yogarummet Björkhagen (Yogasalen). Halmstadsvägen 43 Johanneshov.

Kostnad: 200 kr/person, tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram och medlemmar i Psykedeliska Sällskapet betalar 150 kr.

Om yogalärarna:

Elin Stahre (Embodied Yin™)

Elin är leg. psykolog och en av delägarna i Nysnö. Hon faciliterar retreatprogram med psilocybintryfflar i Nederländerna i Nysnös regi sedan 2021. Hon arbetar också som privatpraktiserande psykolog med terapier där meditation och integration av förändrade medvetandetillstånd numera tillhör hennes expertisområde. Elin praktiserar sedan många år yoga och meditation regelbundet, och är utbildad lärare i yogaformen Embodied Yin™. De somatiska och meditativa praktiker som återfinns i yogan har sedan starten av Nysnös retreatverksamhet vävts in retreatprogrammen. Elin håller regelbundet även klasser i Embodied Yin™ på Nysnös retreat.

Ann Solberg (Hatha, Embodied Yin™ )

Ann yogade första gången 2001, men hittade yogan på riktigt 2017. 2019 sade hon upp sig från sitt jobb som projektledare och gick sin första lärarutbildning. Hon började undervisa på heltid 2020. Sen dess har hon hållit klasser i hatha- och yinyoga på olika yogastudios och på SATS. Hon har lett yoga för företag som H&M och Toca Boca. Om Embodied Yin säger Ann: “Upplevelserna med Embodied yin är olika varje gång och det är alltid en välbehövlig återhämtning. Som en oas för själen och nervsystemet”.

Anna Trulsson (Hatha, Vinyasa, Embodied Yin™ )

Yoga har varit en del av Annas liv i över 20 år, de senaste fem åren som lärare i Hatha, Vinyasa och Embodied Yin. Hennes praktik var till en början väldigt dynamisk, men över tid har hon insett att vi behöver stillhet lika mycket som rörelse. I Embodied Yin har hon upptäckt den magiska kombinationen av stillhet, intuitiv rörelse och nyfiket utforskande av kropp och sinne. Att få ge det vidare till andra är det finaste hon vet!

___________________________________

Detta evenemang arrangeras av Nysnö, ett psykologföretag med särskild kunskap om psykedeliska upplevelser och förändrade medvetandetillstånd. Sedan 2021 arrangerar Nysnö retreatprogram med lagliga retreats i Nederländerna. Hösten 2023 lanserar vi en serie aktiviteter med intentionen att skapa mötesplatser och bistå med integration av psykedeliska upplevelser. Läs mer på nysno.se/community.


Arrangör

Lokal

Yogarummet Björkhagen, Halmstadsvägen 43, 121 53 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer