skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Nysnö Community Integrationscirkel

Event inställt

Nysnö Community Integrationscirkel

Från 0,00 SEK

Online-event

Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Varje månad välkomnar vi tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram till en integrationscirkel online. Vår intention är att erbjuda ett forum för att hålla processen igång, inspireras av varandra, och tillsammans bygga en gemenskap kring de upplevelser vi delar från retreatprogrammen.

Kärnan i våra integrationscirklar handlar om att skapa en trygg miljö där deltagarna får möjlighet att dela kring sin process för att komma i kontakt med sig själva och med gruppen. Som deltagare får du en avsatt tid för att dela - självklart går det också bra att endast lyssna. Tillsammans skapar vi en atmosfär av förståelse och acceptans, där alla uttryck är välkomna. I slutet finns tid för frågor och samtal i helgrupp.

Våra integrationscirklar har 15 platser och det kostar 100 SEK att delta. När du anmäler dig får du en Zoom-länk och mer information.Vi ber alla deltagare att ansluta några minuter innan avsatt tid. Allt som delas i cirkeln är självklart konfidentiellt.

För att anmäla sig krävs en kod som delas med alla tidigare deltagare. Om du har deltagit i ett Nysnö Retreat men saknar koden, hör av dig till info@nysno.se.

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer