skip to main content

Nysnö Breathwork med Roshi och Soroush

Nysnö Breathwork med Roshi och Soroush

Från 380,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

23 februari 2024 - 31 maj 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen till en djup och frigörande resa med breathwork, live-trummor och avslutande sound bath. Sessionen faciliteras av Roshi och Soroush i samarbete med Nysnö, Sveriges ledande expertis inom psykedelika. 

Med hjälp av coachande kommunikation, trauma-informerad beröring och kraftfull musik kommer deltagare att komma ur det tänkande sinnet och in i kroppen, vilket bidrar till att frigöra spänningar, stress, känslor och olika tankemönster. Upplevelser kan vara fysiska, emotionella eller spirituella, t.ex. I form av rörelser i kroppen, tårar, skratt och frigörande av ilska. När vi ger uttryck för våra känslor så har vi utrymme för mer närvaro och kan uppleva mer av livet. Sessionen avslutas med en meditation till ljudet av klangskålar. Du kommer att lämna sessionen mer avslappnad, klar och kanske med en eller fler insikter om vad du behöver i ditt liv.

▸ Datum: Klockan 20.00 den 20/3. Kl 19.15 den 26/4 & 31/5. Dörrarna öppnas 15 minuter innan starttid.

▸ Plats: Yogarummet Björkhagen. Den 20/3 kör vi i kurslokalen på Halmstadsvägen 41. Den 26/4 och 31/5 kör vi i Yogasalen på Halmstadsvägen 43. 


▸ Kostnad: 380 kr/person, tidigare deltagare i Nysnö Retreatprogram och medlemmar i Psykedeliska Sällskapet betalar 280 kr.

◄ Om Roshi och Soroush ►
Roshi Derakshan är leg. psykoterapeut och arbetar med hela människan med ett trauma informerat holistiskt perspektiv samt med psykedelisk integration. Hon erbjuder breathwork som ett verktyg för att hjälpa klienter få en djupare kontakt med kroppen, och frigöra stress/trauma och emotionella blockeringar Hon har sedan 2022 arbetat regelbundet på Nysnö retreats, där hon också håller i breathwork-sessioner. Roshi erbjuder regelbundet gruppsessioner och events där hon belyser vikten av andetaget och nervsystemet för bättre hälsa, personlig utveckling och välmående.

Soroush Shouri är leg. psykolog och arbetar med psykedelisk integration. Utöver detta arbete erbjuder han trumresor med syfte att skapa meditativa tillstånd som möjliggör för deltagaren att få en djupare upplevelse av sig själv. Soroush har under många år spelat olika slags trummor på ayahuascaceremonier både i Holland och i Brasilien. Han erbjuder en unik fusion av iranska och brasilianska trumrytmer som möjliggör en djupgående inre resa. Dessa rytmer har länge använts för meditation, andlig reflektion och ceremoniella ändamål. Genom deras hypnotiska och rytmiska kvaliteter kan de hjälpa lyssnaren att centrera sig själv, nå inre ro, och skapa en starkare förbindelse med sitt inre jag.

OBS. Köpta biljetter återbetalas ej.

Detta evenemang arrangeras av Nysnö, ett psykologföretag med särskild kunskap om psykedeliska upplevelser och förändrade medvetandetillstånd. Sedan 2021 arrangerar Nysnö retreatprogram med lagliga retreats i Nederländerna. Hösten 2023 lanserar vi en serie aktiviteter med intentionen att skapa mötesplatser och bistå med integration av psykedeliska upplevelser. Läs mer på nysno.se/community.

Arrangör

Lokal

Yogarummet Björkhagen, Halmstadsvägen 43, 121 53 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer