Nynäshamns Ångbryggeri 25 år

Gratis - 300,00 SEK

Plats

Datum

1 jul 2022 17:00 - 2 jul 2022 23:00

Beskrivning

Tiden går fort när man har kul! Faktiskt, om man sammanfattar dessa år så är det verkligen så, vi har haft så förbannat kul! Vi har fått se en hobby utvecklas till en lönsam verksamhet, vi har fått ta hand om en massa (well 16 st) anställda och vi har fått brygga ett helt gäng med öl.

Det blir kalas under två dagar i, på, bredvid, framför och bakom bryggeriet. Vi kommer servera helt unika Jubileumsöl, en rad av ofiltrerade lageröl samt alla våra aktuella öl blandat med eftersökta rariteter. Som om inte det skulle räcka kommer vi även ha en dedikerad bar med öl från våra kompisar Cantillon!

Två foodtrucks med varierat utbud kommer att vara uppställda så du kan bli både mätt och belåten. Passa även på att ta en av de guidade rundturerna i produktionslokalerna om du inte har hälsat på oss tidigare.

För de som mot förmodan vill välja något annat än öl finns ett klent men okej utbud av vin & cider.

Det här låter väl helt galet mysigt eller hur?

Tre pass finns att välja mellan:
Fredag 1/7 kl. 17-23
Lördag 2/7 kl. 11-16
Lördag 2/7 kl. 17-23

300:-/pass och då ingår serviceavgiften, 1 jubileumsöl, 1 jubileumsglas, 1 jubileumspin, guidad rundtur i produktionslokalerna, underhållning och ett skönt häng.
(Alkoholfritt alternativ finns på plats, dock ej alkoholfri öl).

Välkommen!
OBS! Bli inte rädd när du får mailet med biljetten. Hela eventets tid står med även om du har bokat till ett lördagspass. Själva biljetterna är rätt.

Arrangör

Lokal

Nynäshamns Ångbryggeri Nynäshamns Ångbryggeri, Lövlundsvägen 4, 149 30 Nynäshamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.