Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Nycirkusföreställning Minnet

Eventet är avslutat

Nycirkusföreställning Minnet

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

12 feb 2022 14:00 - 15:30

Beskrivning

Gula villan och CirkusMania 2022 presenterar MINNET av och med Peter Åberg!

Minnet är en föreställning, som namnet beskriver, som handlar om minnet.

Peter Åberg, jonglör och magiker, visar under dessa 50 minuter med hjälp av olika trick och nummer vad minnet kan vara kapabelt till om man använder rätt typ av teknik.Det är absolut ingen föreläsning men man får ändå en inblick i hur man kan använda minnet på ett bättre sätt med enkla medel. En får se prov på både hur memorering går till, samt prova lite själv under föreställningens gång.

Peter är professionell cirkusartist och har turnerat över hela världen i över 10 år. Han har också det svenska rekordet i att memorera och lösa en 7x7x7 Rubiks Kub med ögonbindel.

Jonglering i världsklass blandat med humor, magi och musik!

Sagt om Minnet:

“Den här föreställningen borde ingå i skolplanen!” -Ivar Hecksher

“Jag klarade minnas alla orden i utmaningen efter showen!” - Flicka 11 år

Föreställningen är rekommenderad för 9 år och uppåt men fungerar också för en familjepublik.

Video:

Lokal

Kulturhuset Gula villan Kulturhuset Gula villan, Turingevägen 9, 153 36 Järna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.