Nybörjare Tisdagar kl 19.15

Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg
25 jan 2022 19:15
22 mar 2022 21:15
Superarrangör
Biljetter 2.500,00 SEK
Biljetter 2.500,00 SEK

Nybörjare

Denna kurs är för dig med ingen eller liten erfarenhet av improvisationsteater. Vi går vi igenom grunderna och övar oss på att försöka sluta prestera. Med lekens hjälp lär vi oss att bejaka våra egna och andras idéer, utveckla vår spontanitet och kreativitet.
Du lär dig också vikten att ta risker och hur roligt det är att "misslyckas". Improvisationsteater är ett enkelt och mycket lustfyllt sätt att lära sig mer om sig själv och utveckla sin kreativitet. 

Alla som går kurs hos oss ges också möjligheten att spela på vår scen. Redan från första tillfället erbjuds möjligheten att anmäla intresse för att medverka i våra föreställningar "Kàbbadésch" eller "VM i Impro". Mer info om detta finns på www.improverket.se

Och just det: Vi har skrattgaranti!

Praktisk info
Startdatum: 25 Januari 2022
Slutdatum: 22 Mars 2022
Dag: Tisdag (9 st tillfällen)
Tid: 19.15-21.15
Pris: 2500 kr
Kursledare: Susanna Björnberg

Susanna Björnberg

Susanna är improvisatören som dessutom är författare. Hon har förvisso lång erfarenhet av både improvisationsteater, skrivande och trivia men hoppas främst bli ihågkommen som stolt före detta matte till två eldbukssalamandrar (Einstein och Frankenstein) och en orimligt kaxig nymfparakit (Yoru).


Bästa egenskap som kursledare: Lyhörd för vad som händer och ser individernas och gruppens behov. Och glad. Jag är glad.

Villkor kring återköp.

Om du bokar en kursplats har du som huvudregel 14 dagars ångerrätt enligt lag.
Om ångerrätten har löpt ut återköper vi inte kursplatser med fullåterbetalning. Undantag är om du är sjuk och kan uppvisa läkarintyg eller om kursen inte än har börjat. 
Vi rekommenderar att lägga till Billettos egna Avbeställningsförsäkring i samband med ditt köp, då kan du återköpa din plats utan att uppvisa intyg.

Vad händer om jag missar ett eller flera tillfällen pga sjukdom

Då ser vi till att du får ta igen dom på en annan kurs. Vårt mål är att alla ska få gå sina nio tillfällen. Prata med din kursledare eller hör av dig direkt till mig. Detta gäller alltså bara vid sjukdom!Profile picture
Kvartersscenen 2lång

För att komma in på 2Lång som publik på någon av våra föreställningar och officiella tillställningar behöver du i entrén uppvisa vaccinationsbevis tillsammans med giltig ID-handling.
Detta gäller från och med den 9 december 2021 och framåt, alla över 18 år.

Du hittar ditt bevis på www.covidbevis.se


Kvartersscenen 2lång är en teaterscen för underhållning, musik, improvisationsteater och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång har även humorskola och kurser i improvisationsteater.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.