skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Nyårsfesten på Boqueria

Eventet är avslutat

Nyårsfesten på Boqueria

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

31 dec 2016 21:00 - 1 jan 2017 03:00

Beskrivning

Boqueria presenterar stolt

NYÅRSFESTEN!

KMODI (Dïla, Mofidy & Kou)
Mad Mats / Local Talk
Pure P / Devotion
Marcus Bowden (Toronto, Canada)
Fredrik Strage
DJ Noisyknives
Yes! Supreme Soundsystem


2017 är det två år kvar till 2019, året som skildras i Ridley Scotts science fiction-klassiker ”Blade runner”. Men du behöver inte vänta så länge på att få uppleva filmens neoskimrande atmosfär. På nyårsafton arrangerar Boqueria en nyårsfest med ljussättning inspirerad av ”Blade runner” och andra futuristiska åttiotalsfilmer. Mood-gallerian kommer att glöda som aldrig förr, tack vare ljusrör och projektioner, och en lång rad dj:er finns på plats för att mixa in det nya året. På Boqueria torg spelar KMODI (Dïla, Mofidy & Kou), Mad Mats, Pure P, Marcus Bowden och en hemlig värd! I restaurangen kommer Fredrik Strage, DJ Noisyknives och Yes! Supreme Soundsystem att sköta skivspelarna. 2017 kan inte få en mer rytmisk start.

Nyårsafton 31 december 2016
Boqueria

Mood Gallerian
Jakobsbergsgatan 17
Klockan 21:00 till 03:00
Ålder 20 år
Biljetter finns på www.billetto.se
För middagsbokningar ring: 08-30 74 00


KMODI (Dïla, Mofidy & Kou)
Dj-trion KMODI har beskrivits som ”den perfekta basupplevelsen” och delat lineup med artister som Craig David, Artful Dodger och Stormzy. På bara några år har de erövrat klubbarna runtom i Stockholm med sitt unika sound som blandar genrerna future beats, smooth baile, garage och tropical bass. KMODI var inblandade i klubben Drippin som i fjol fyllde Slakthuset med karibiska rytmer. Trion arrangerade även stödgalan Project: Rebuild Kobane som samlade in pengar till den krigsdrabbade syriska staden Kobane. På Boqueria kommer KMODI som vanligt att leverera modern och högklassig klubbmusik.

Mad Mats
Mad Mats är en sann veteran med närmare tre decennier av dj:ande bakom sig och ett turnéschema som sträcker sig från Miami till Moskva. 1996 startade han en av de mest långlivade och respekterade klubbarna i svensk historia: Raw Fusion. Klubben blev så omtalad internationellt att det utvecklades systerklubbar i New York och London. Mats mixar alla tänkbara genrer och subkategorier av musik, med en sällsynt fingertoppskänsla. Han driver också skivbolaget Local Talk.


Pure P
Daniel ”Pure P” Sandell har hyllats unisont av kritiker, hiphopkonsumenter och producentkollegor. Karriären är lika mustig och imponerande som hans trendsättande skägg, med egna projekt (som Up Hygh och Hygher Baby), produktioner för utländska artister (Foreign Exchange, Yahzarah mfl), dj-gig över hela världen och den egna klubben Devotion. Questlove, Phonte, Bobbito Garcia, DJ House Shoes och Ali Shaheed Muhammad tillhör hans fans, vilket är en merit ingen annan svensk hiphop-producent kan skryta med. Förvänta dig ny och gammal hiphop, r&b, soul, boogie, funk, steppers och soulful house.

Fredrik Strage
I våra ögon är Fredrik Strage Sveriges mest respekterade musikjournalist. Under 2016 har han gjort succé med podcasten ”Hemma hos Strage”, fortsatt medverka i DN och TV4 och dj:at mer än någonsin. Nyligen värmde han upp skivspelarna åt Crystal Castles på Marie Laveau. På nyårsafton kommer han bland annat att trycka igång elektroniska filmsoundtracks av kompositörer som John Carpenter och Vangelis.


DJ Noisyknives
Denna dj har en fingertoppskänsla för vad allt som är dans och fest! Från modevärldens glamfester till sena nätter på Trädgården har Hanna Makowsky charmat bralllorna av de flesta med sin disco-balearic-vibe. Vi ser fram emot att ha Hanna bakom skivspelarna på nyårsafton!

Yes! Supreme Soundsystem
Yes! har varit Sveriges främsta hiphopklubb sedan starten 2003 och arrangerat konserter och fester inom alla möjliga genrer. På nyårsafton serverar Rikki Ross och Gorgeous Georg svettig r&b, rapanthems och slowjams.


Marcus Bowden
Marcus Bowden (Toronto, Canada) har delat scen med stora akter som Kaytranada, Cashmere Cat, Sango, Plastician, Sinjin Hawke och många fler. Med sina klockrena sets och heta mixar ser vi fram emot att ha honom på Boquerian!


Tack till FILA, Welcome Agency, The Forumist, Local Talk & Solestory

Arrangör

Lokal

Boqueria, Mood stockholm, 111 44 Stockholm

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer